ОТВОРЕН ПРВИ НОВОГОДИШЊИ ВАШАР У КУЛИ

У Кули је синоћ отворен први Новогодишњи вашар на тргу испре Поште у Кули и трајаће све до 8. јануара 2022. године. Вашар је намењен свим узрастима, од најмлађих до најстаријих. Поред забавног садржаја  за децу и одрасле, на вашару ће бити и промоција рукотворина, ручних радова али и старих заната.

Отварању Новогодишњег вашара присуствовао је Дамјан Миљанић председник општине Кула који је истакао да је локална самоуправа припремила прегршт различитих садржаја за посетиоце.

„Данас када почиње и календарски зима, почeo je и зимски вашар у Кули. Сваког дана ће бити доста дешавања, концерти и нека такмичења за најмлађе. Мислимо да ће ово бити једно место окупљања наших суграђана и људи из околних места, да ће овде провести неко време, забавити се, купити поклоне или украсе, и да на овај начин, ову зиму и ову годину дочекамо још лепше“, рекао је Миљанић.

Директор Туристичке организације општине Кула, Владимир Станковић позвао је Куљане, али и становнике околних места да посете новогодишњи вашар.

„Потрудили смо се да доведемо што више излагача и да направмо интересантан програм. Сваки дан од 16 до 20 часова посетиоци ће моћи да обиђу продајне штандове и да уживају у избору. У затвореним тезгама смо направили продају кобасица, куваног вина, колача и разноразних других ђаконија,“изјавио је Станковић и додао да су цене чаја, кафе и куваног вина приступачне, од 50 – 100 динара , тако да свако може да ужива у зимској атмосфери на вашару.

Вашар је за све посетиоце отворен од 16,00 до 20,00 часова и трајаће до 8. јануара 2022. године

Извор: Општина Кула