ПЛАНУЛЕ КАРТЕ ЗА НЕМАЊУ РАДУЛОВИЋА

Немања Радуловић са својим оркестром Доубле Сенс наступиће у петак 28. јуна у 21 час у Новосадској синагоги. Свираће Баха, Вивалдија, Дворжака, Брамса, Шостаковича.

Последњи пут Новосађани су га чули 2013. године. Како сазнајемо у Музичкој омладини Новог Сада која је организатор овог дуго очекиваног и прижељкиваног концерта, карте су плануле већ првог дана када су пуштене у продају, 10. јуна, у року од свега неколико сати. Годишње одржи скоро 200 концерата у најпрестижнијим дворанама света и наступа на чувеним фестивалима, па се због његовог пребукираног распореда не очекује да евентуално понови концерт.

За оне који су успели да набаве карте загарантован је врхунски музички спектакл. Овај талентовани музичар, један од најбољих виолиниста на планети, такође има препознатљив модни стил и своје наступе обогаћује обрадама бугарских и македонских традиционалних песама, па чак и рок хитовима. Рођени Нишлија који већ дуги низ година живи у иностранству, сарађује с најбољим оркестрима, диригентима и уметницима данашњице и има фанове у читавом свету, остаје једноставан и непосредан у односу са публиком. Овај виртуоз на виолини плени својом анђеоском харизмом и зато га са нестрпљењем ишчекујемо!

За Војвођанске: Ивана В.