ПОКС ДРУГИ НА ИЗБОРИМА У БУДИСАВИ!

Покрет обнове Краљевине Србије задовољан је изборним резултатима за Савет и Надзорни одбор Месне заједнице Будисава, на којима су наши кандидати освојили друго место, иза кандидата Српске напредне странке.

– Нико није очекивао да ће странка која постоји свега шест месеци освојити друго место на изборима и да ће наши кандидати имати више од 20 одсто гласова. Ово је јасан показатељ да идеја обнове Краљевине Србије има све јаче упориште у бирачком телу Новог Сада и да су наши кандидати својим угледом и програмом придобили поверење својих комшија и суграђана – изјавио је председник ГО ПОКС Нови Сад мр Владимир Јелић.

Покрет обнове Краљевине Србије јача из дана у дан и у целој Србији прилазе нам млади и образовани људи. На локалне изборе у Будисави, Покрет обнове Краљевине Србије први пут је изашао самостално и остварио одличан резултат.

Главни одбор наше странке донео је за викенд одлуку да ће ПОКС изаћи самостално и на локалне изборе у Београду, са нестраначким кандидатом за градоначелника престонице који је познат широј јавности у Србији.

С’ вером у Бога, за Краља и отаџбину!

Ostavite odgovor