PRIPREME ZA KOLUBARSKU BITKU… BIĆE TEŠKO, ALI….

Rukometaši Proletera na krilima pobede protiv Indjije otpočeli su operaciju priprema za derbi u Lazarevcu koji će sigurno odrediti dalji tok prvenstva Super B lige, navodi portal Sportinfo.

– Kolubara je lider, imaju dva boda više od nas i ekipe Kikinde koja je trenutno trećeplasirana.Igraju pred svojim navijačima i svakako su favoriti, ali mi u Lazarevac putujemo bez bele zastave….Pokazali su mladi rukometaši Proletera da mogu da budu itekako opasni i borbeni kada je najpotrebnije, da su kadri da se vrate i preokrenu tok utakmice, što je veoma bitno. Odmah nakon utakmice sa Indjijom započeli smo pripremu duela sa Kolubarom i nadam se da će sve biti dobro i da ćemo biti dostojan rival – naglasio je trener Proletera Zoltan Ivanica.

– Obožavam ovakve utakmice u kojima ekipa nema prava na opuštanje i eventualnu grešku. Drago mi je što moji mladi saigrači bez treme, jedva čekaju derbi u Lazarevcu.To je svakako dobar znak da ćemo na parket dvorane u gradu uglja istrčati hrabri i odlučni u želji da se nadmećemo i nadmudrimo rivala. Utakmica sa Indjijom u Zrenjaninu najbolji je pokazatelj visokih dometa mlade ekipe Proletera koja ambiciozno nastavlja takmičenje u Super B ligi – dopunio je reči svog trenera, najiskusniji rukometaš Proletera Gorjan Spahić.

Izvor: Sportinfo