ПРОМОВИСАН БЕСТСЕЛЕР „ДЕЦА ЗЛА“ СУДИЈЕ МАЈИЋА

Синоћ је у препуној читаоници Библиотеке ,,Вук Караџић“ у Ковину одржана промоција књиге Миодрага Мајића ,,Деца зла“. Трилер згуснуте радње, слојевит и напет у маниру светских мајстора овог жанра – то је, у најкраћем, оно што очекује читаоца обог узбудљивог крими романа чији је аутор судија Апелационог суда у Београду, доктор кривичног права Миодраг Мајић. О књизи је говорио, поред аутора, уредник културе недељника НИН, Драган Јовићевић, истакавши да је шеснаесто издање „Деца зла“ довољна препорука за читање онима који то до сада нису учинили.

„У позитивној атмосфери уживао је велики број наших читалаца,“ поручили су из Библиотеке, а синоћњом промоцијом затворен је круг од неколико изузетних књижевних сусрета које је ова установа организовала током новембра у својој читаоници – за различите читалачке укусе, рекли бисмо – за свакога по нешто.

Заправо, ту није крај промоција овог месеца. Заједно са колегама из Центра за културу, библиотекари вечерас организују представљање књиге нашег чувеног гуслара Славка Јекнића – „Господар ријечи“ у галерији Дома културе, са почетком у 19 сати. 

Фото: Миодраг Мајић потписује књигу

Извор: Општина Ковин