ПРОШИРУЈЕ СЕ ВОДОВОДНА МРЕЖА У ПЕЋИНЦИМА

Председник општине Пећинци Синиша Ђокић обишао је 12. децембра радове на изградњи нове водоводне мреже у улици Патријарха Павла у Пећинцима, заједно са директором ЈКП „Водовод и канализација“ Миланом Степановићем, и том приликом је истакао да је у питању нова улица која се све више насељава, а да је циљ локалне самоуправе да свим грађанима обезбеди добре услове за живот.

„Овде је био проблем што у једном делу улице уопште није било водоводне мреже, а у другом делу је било са врло малим пресеком, тако да грађани, а видите да се куће праве све више, нису имали довољно велик притисак воде и био је мали капацитет воде. Желимо да сваки наш грађанин има адекватне услове за живот“ – изјавио је председник Ђокић.

Како нам је рекао Милан Степановић, укупна дужина мреже у изградњи је 705 метара, а радове финансира ЈКП сопственим средствима.

„Хоћемо да сва наша села, а кренули смо од Пећинаца, умрежимо тамо где у крајевима улица и неким новим улицама нема водоводне мреже“ – рекао је Степановић.

Степановић истиче да ова инвестиција неће изискивати значајна средства, јер радове изводе запослени у ЈКП „Водовод и канализација“, тако да ће морати да се плати само потребан материјал за извођење радова.

Извор: Општина Пећинци