САЈАМ ЗА ПЕНЗИОНЕРЕ, 11. НОВЕМБРА У КУЛИ

Данас је у Свечаној Сали општине Кула одржана конференција за медије поводом најаве за Сајам за пензионере, који ће ускоро бити одржан и у нашој општини. Општина Кула је међу првим у Србији увела сениор картице за пензионере, те је с тим у вези, а по угледу на друге велике градове и општине дошла и на ову идеју.
“Част ми је што као организатор у име општине Кула могу да најавим један веома леп догађај намењен нашим најстаријим суграђанима, а то је сајам за пензионере” – каже Јелена Девић, организатор сајма.
Она је додала и да јој је драго што су наши људи препознали потребе наших најстаријих суграђана, а с обзиром на то да је удео генерације 50+ у укупном становништву наше општине заиста велики, основни је да се подигне свест о неопходној бризи и пажњи коју они заслужују.

Сајам је замишљен као прилика да припадници старије генерације могу да обаве низ бесплатних лекарских прегледа у једном дану, да се упознају са медицинским и фармацеутским производима, као и да се информишу о раду институција које су њима намењене. Поред тога је припремљен забавни део програма и бројни поклони за посетиоце.

“Овом приликом позивам наше драге пензионере, а и остале суграђане да нам се придруже 11. новембра у Хали пионирског дома у Кули. Улаз је бесплатан, а општина се такође потрудила да организује бесплатан превоз за све заинтересоване из других места у нашој општини, дакле за Црвенку, Сивац, Руски Крстур, Крушчић и Липар” – поручује организаторка сајма.

Извор: Општина Кула