SANJA MARIĆ – VICEŠAMPIONKA OTVORENOG PRVENSTVA BEOGRADA

20-tog januara u atletskoj dvorani u Beogradu je u organizaciji Atletskog Saveza Beograda održano pojedinačno Otvoreno Prvenstvo Beograda u Atletici u kategoriji starijih pionira/ki – U16.

Takmičenje je održano prema strogim pravilima i propozicijama ASS-a, uz bezprekornu organizaciju istog, a učešće je bilo veoma masovno sa nekoliko stotina atletičara/ki iz cele Srbije. Uveoma jakoj konkurenciji  Atletski klub Tamiš iz Pančeva je učestvovao sa jednom atletičarkom i osvojio jednu medalju..

U trci na 600m u ženskoj konkurenciji srebrnu medalju sa izuzetnim rezultatom od 1:40,86s osvojila je neverovatna Sanja Marić. U izuzetno jakoj konkurenciji Sanja Marić je nastupila sa 2(dve) godine starijim atletičarkama i u uzbudljivoj i neizvesnoj trci do samog kraja još jednom pokazala zašto je jedna od najtalentovanijih mladih atletičarki u Srbiji.

Sanja Marić je ostvarenim rezultatom u trci na 600m prva na rang listi najboljih rezultata u Srbiji u kategoriji do 14 godina. Takodje , Sanja Marić ubedljivo drži i najbolji istrčani rezultat na 200m sa 28,26 – na dvoranskim takmičenjima u Srbiji u 2019 godini.

Na najbolji  mogući način je proverena forma za predstojeće Prvenstvo Srbije u Dvorani, na kojem se od Sanje Marić s pravom očekuju sjajni rezltati..