SESTRA I BRAT – SANJA I STEFAN MARIĆ ŠAMPIONI KROS LIGE

SESTRA I BRAT – SANJA I STEFAN MARIĆ ŠAMPIONI KROS LIGE

10 novembra u organizaciji Atletskog Saveza Beograda održano je treće kolo kros lige – Memorijal Franja Mihalić. Takmičenje je održano u prelepom parku u Beogradu pored sportske hale „Aleksandar Nikolić“. Na krosu je učešće uzelo više od 20 (dvadeset) klubova iz cele Srbije, sa preko 200 (dvesta) učesnika u kategorijama od atletskih škola – do seniora/ki.

Atletski klub Tamiš predvodjen trenerom Zoranom Kocićem se predstavio sa ćetvoro atletičara/ki, i ostvario sjajan uspeh osvajanjem 2(dve) medalje.

U trci na 500m, Stefan Marić je ostvario pobedu i osvojio zlatnu medalju sa titulom šampiona krosa. Pola sata nakon toga njegova rodjena sestra Sanja Marić je u trci pionirki do 14 godina ubedljivo (sa prednošću od 100m) trijumfovala u trci na 1000m , i takodje osvojila titulu šampionke memorijalnog krosa „ Franja Mihalić“. Sanja je do sada na trkama Kros lige osvojila ukupno 2 zlatne i jednu srebrnu medalju.

Za- Atletski klub Tamiš učestvovale su još i : Nikolina Radovanović i Dunja Predić, koje su u disciplinama 200m osvojile 5 i 8 mesto.

Sledeće – poslednje 4 (četvrto) kolo kros lige Memorijal Franja Mihalić će se održati u subotu -16 novembra, takodje u Beogradu.

Author Image
Lala
%d bloggers like this: