„СИГМА“ ПОДРЖАЛА МЕМОРИЈАЛНИ ТУРНИР “МИЛАН СРЕДАНОВИЋ”

Следећи викенд,  17. и 18. октобра, ће се на стадиону “Милан Средановић” у Кули одржати Меморијални турнир “Милан Средановић”. На турниру ће учествовати деца 2008., 2010., 2011. 2012. годиште.

Организатори су најавили учешће близу 600 деце, односно 50 екипа, а учешће су већ потврдили “Војводина”, “Спартак”, “Чукарички”, ТСЦ “Бачка Паланка”, тако да ће турнир, који носи назив по човеку који је целог себе дао за клубсигурно бити за понос општине Кула.

Подршку турниру пружила је и компанија „Сигма“ Кула. За све учеснике турнира биће обезбеђена дезинфекциона средства, препарате под називом „Аквалор Х“које су подржали, у оквиру јавног позива за сузбијање ефеката пандемије ковида 19, Фонд за иновациону делатност и Министарство просвете, науке и технолошког развоја.

Подсетимо да је „Сигма“ током ванредног стања донирала око 300.000 литара, а од марта до данас 10 милиона литара ових дезинфиканата кризним штабовима, локалним самоуправама, здравственим установама, привреди и грађанству.

Меморијални турнир “Милан Средановић” организује Фудбалски клуб „Хајдук 1912“ уз подршку Спортског савеза Србије, а под покровитељством општине Кула која у потпуности финансира турнир.

Извор: Општина Кула