СПЕНСОВИ НОВОГОДИШЊИ ПРОГРАМИ

Војвођанске вести и ,,Спортски и пословни центар Војводина“ Вас информишу  да  22. децембра 2017. године почињу СПЕНСОВИ НОВОГОДИШЊИ ПРОГРАМИ. 

ДЕЧИЈИ ФЕСТИВАЛ,  ће се ове године одржати   од 26. до 29. децембра 2017. године у Холу 8 на првом спрату објекта  у термину од 17,00 до 20,00 сати.

Планирамо да и ове године разноврсним програмом кроз игру, песму и забаву  “напунимо” емоцијама срца свих посетиоца фестивала, а то су баке и деке, маме и тате, другари из школе, комшије …

За добу атмосферу побринуће се деца из музичкe школe Melodis, школице страног језика Speak up, плесних школа Profesional, Neo dance, Yumba kids, Манток и КУД Велико коло.

Од 22. до 30. децембра 2017. године у простору централног хола  СПЕНСА, на првом спрату објекта,  дванаести пут одржава  се продајна изложба НОВОСАДСКА ЗИМА.

На овој манифестацији представиће се  креативни појединци или удружења, сви  који  кроз своје  производе, предмете вредне пажње, желе да представе себе и свој рад Новосађанима.

foto: pixabay

Сваки дан од 9,00 до 21,00 сат, СПЕНС ће бити место са најбољом понудом за куповину поклона, од књига, рукотворина, накита, украса, новогодишњих цветних аранжмана, до дивних производа уметничких заната и слатких ђаконија.

Манифестацију ће пратити у поподневним сатима богат културно-уметнички програм.

Видимо се на СПЕНСУ!

Ostavite odgovor