СПОМЕН ГРОБЉЕ ОБОГАЋЕНО СА 44 НОВA СТАБЛА

Захваљујући прикупљеним средствима ДДОР осигурања у склопу акције „За шуму у твом крају“, уз подршку Града Сремска Митровица, Спомен гробље обогаћено је са 44  нове саднице. Симболично, прва стабла су засадили председник Скупштине Града Сремска Митровица Владимир Павловић и  директор Филијале Сремска Митровица ДДОР-а Бранислав Јуришић. Акцији су се придружили радници ДДОР-а, радници ЈКП „Комуналије“ и заменик градоначелнице Петар Самарџић.
Владимир Павловић је изразио задовољство што Сремска Митровица  у компанији као што је ДДОР има саборца када је заштита животне средине у питању. Павловић је позвао сва физичка и правна лица да се прикључе акцији озелењавања града која траје већ неколико година, али од прошле године веома интензивно.
Павловић је додао да се и током ове године наставља акција подизања ветрозаштитних појасева, а радиће се на обнављању постојећих и формирању нових паркова, са циљем да Митровица буде један од најчистијих и најзеленијих градова у Србији.
Бранислав Јуришић се захвалио локалној самоуправи на подршци у овој акцији, јер на овај начин заједничким радом подиже се свест о битним темама које се тичу екологије. Јуришић је додао да ће компанија ДДОР и у наредним годинама овом акцијом обезбедити и посадити на стотине стабала, а ова акција представља симболичан вид захвалности суграђанима и клијентима који деценијама уназад поклањају поверење овој компанији.
Фотографије: SremskaMitrovicaZivi

Извор: Град Сремска Митровица