ШТЕТА НА СПЕНСУ БИЋЕ ОТКЛОЊЕНА, А ОДГОВОРНИ САНКЦИОНИСАНИ

Поводом данашњег саопштења Градског одбора Демократске странке у Новом Саду у вези са штетом начињеном приликом реконструкције базена на Спенсу, Градски одбор Српске напредне странке уверава грађане да ће грешке у кратком року бити отклоњене и то не на штету пореских обвезника, а одговорни ће бити санкционисани, законски и политички.

Ми у Српској напредној странци свесни смо да се, и поред сјајних резултата од 2012. године до данас, поткраде и понека грешка, као у овом случају. За разлику од демократа, чланови Српске напредне странке и наши коалициони партнери у сваком тренутку спремни су да поднесу санкције за направљене пропусте, што ћемо доказати и на примеру базена на Спенсу.

За разлику од појединих лоших потеза које се нама поткраду, последице штеточинске политике Демократске странке и ДОС-а отклањаће наредних неколико генерација. Такве штеточине Нови Сад, Војводина и Србија не памте. Ни један проблем у Новом Саду нису знали да реше, ни један инвеститор, ни домаћи, ни страни, није уложио ни динара у наш град. Једино што их је интересовало било је лично богаћење и помоћ тајкунима блиским неуспешним петооктобарским револуционарима. Када је у питању Спортски и пословни центар „Војводина“ за време три мандата Демократске странке и странчица око ње, тај објекат је почео да пропада, а сада се осећају последице те неодговорне и неспособне власти која на СПЕНС-у није била у стању ни сијалицу да промени.