ТЕХНИЧКА ШКОЛА „ИВАН САРИЋ” ДОБИТНИЦА ВЕЛИКОГ ЗЛАТНОГ ПЕХАРА 19. МЕЂУНАРОДНОГ САЈМА ОБРАЗОВАЊА

Техничкој школи „Иван Сарић” из Суботице су на 19. Међународном Сајму образовања „Путокази” додељене 2 златне медаље, 3 велике златне медаље и Велики златни пехар Новосадског сајма из области квалитета средњошколског образовања, наводи суботица.инфо.

Овим највишим признањима, школи је потврђена лидерска улога у области образовања. Велики златни пехар симболизује иновацију и посвећеност унапређењу образовног система. Кроз године, Новосадски сајам је постао централно место окупљања стручњака, институција и појединаца који деле исту визију о трансформацији образовања. Техничка школа „Иван Сарић” истакла се значајним доприносима у подизању квалитета и примене иновација у образовном раду на подручјима рада електротехника, машинство и обрада метала и саобраћај. Као једна од првих средњих стручних школа која је 2014. ушла у систем дуалног образовања,

Техничка школа „Иван Сарић” се на Међународном Сајму образовања „Путокази” истакла и као школа која је у сарадњи са компанијама дала значајан допринос развоју дуалног система образовања.

Да међународна сарадња Техничке школе „Иван Сарић” представља значајан сегмент њеног образовног програма, говоре учешћа у међународним пројектима и партнерства са другим школама.

Кроз ове активности, Школа тежи да промовише међународну толеранцију, разумевање и сарадњу, што је на „Путоказима” високо вредновано.

Златне медаље и шампионски пехар су велика признања и потврда да су напори и доприноси подизању квалитета образовног рада, препознати. Златни пехар за Техничку школу „Иван Сарић” представља подстицај за даљи рад и потврду изврсности у области техничког образовања

Извор: суботица.инфо