TRINAEST MEDALJA ZA PANČEVAČKE MAKETARE U ČAČKU

Maketari MK „Dr Vladimir Aleksić“ iz Pančeva osvojio je trinaest medalja na takmičenju „Čačak kup 2020.“ koje je održano u subotu 12. Septembra, navodi 013info.

U juniorskoj konkurenciji najuspešniji je bio Dušan Velimirov koji je osvojio dve zlatne medalje u kategorijama J-1 i J-3, kao i dva srebra u  kategorijama J-2 i J-4. Nikola Ciganović je osvojio srebrno odličje u kategoriji J-5, dok se bronzanom medaljom u istoj kategoriji okitio Vukašin Ciganović.

Kadet, Petar Cvetković zauzeo je drugo mesto u kategoriji K-4, kao i treće mesto u kategoriji 

K-5.

 Senior Aleksandar Stojanović osvojio je prvo mesto u kategoriji S-20, kao i tri bronzana odličja u kategorijama S-12, S-15 i S-19, a Dejan Cvetković srebro u kategoriji S-12.

 Maketarskog savez Srbije ovom prilikom je tradicionalno dodelio godišnju nagradu „Generalni plasman za 2019. godinu“, gde je Petar Cvetković osvojio pehar za prvo mesto u juniorskoj kategoriji, dok je Aleksandar Stojanović bio treći u kategoriji „ Seniori – istorijske minijature“.

Članove kluba očekuje 3. oktobra takmičenju u Kraljevu, kao i organizacija takmičenja u Pančevu 17. oktobra,  na dan kada je pre 111 godina poleteo naš sugrađanin doktor Vladimir Aleksić.

Izvor: 013info