У ГОСПОЂИНЦИМА ОДРЖАН БАЗАР ЗА ЛАНИНУ ЖИВОТНУ БИТКУ

У Госпођинцима је у организацији удружења „Тезга за живот“,одржан базар за малу Лану Јовановић која болује од СМА.

Месна Заједница је подржала организацију базара и у сарадњи са малим предузетницима организовала томболу, од које је сав приход опредељен за Лану и њено лечење.

Све награде су биле од срца а ред је да макар споменемо спонзоре и да им се захвалимо то су: Ентеријер Воновић, Еко-хом градња, кафе Звоно, кафе Падринос, ресторан Ловац, Раша Михајловић, Петар Бубнјевић, Драган Живковић-Џика, фризерски салон Чичак, Стр Јабука, Стр Шангај.

Учесници базара, су на својим тезгама понудили посетиоцима да купе колаче, сокове, грицкалице, играчке, накит, ручне радове и још много тога, по цени колико купац убаци у кутију као свој лични прилог.

Учешће на базару су узели Креативна радионица, ресторан Ловац, удружења пензионера и инвалида рада, као и многи волонтери.

Представници удружења као што је Д.О.Н.К.Т. Ђердан су новчаним прилогом помогли одржавање базара.

Организацију базара је на себе преузела Тања Рађеновић из Удружења тезга за живот, која је  фантастично одрадила свој део посла.

Том приликом је изјавила:“Одушевљени смо пријемом у вашем селу, одзив свих вас је био изнад сваког очекивња, дугујемо велику захвалност свима вама, надамо се да ће бити прилике да се поново видимо у вашем прелепом селу“.

Госпођинчани су и овом приликом показали своју хуманост на делу, прикупивши од томболе и продаје на тезгама 103.460 динара. Свесни су они да је то мало и далеко од потребног износа али како они кажу нека сви учине корак ка томе, новац ће се прикупити и мала Лана ће имати након лечења лепо срећно детињство какво заслужују сва деца.

Текст и фото: М. Живковић