У ТОКУ ОБУКА ПОЛАЗНИКА 30, 31. И 32. КЛАСЕ ЦЕНТРА ЗА ОСНОВНУ ПОЛИЦИЈСКУ ОБУКУ

Председник Покрајинске владе Игор Мировић посетио је данас, заједно са министром унутрашњих послова Александром Вулином, Центар за основну полицијску обуку у Сремској Каменици, где је у току обука полазника 30, 31. и 32. класе.

Обраћајући се полазницима, председник Мировић je рекао да су одабрали частан и одговоран позив и да ће у наредним месецима, током школовања, стицати основна знања која су им неопходна како би тај посао обављали достојанствено и професионално.

„Република Србија и сви њени органи чине све да помогну, унапреде и у свим сегментима уреде област у којој ћете ви имати одговорну улогу. Држава предузима све у оним областима у којима, у оквиру делокруга рада Министарства унутрашњих послова, постоје бројни изазови, попут борбе против организованог криминала, корупције и других безбедносних проблема са којима се суочавамо, и чиниће тако и у будућности како би Србија остала мирна и стабилна“, рекао је Мировић и додао да је у томе веома важна улога полазника Центра.

Министар Александар Вулин истакао је да за полазнике након обуке и припрема више неће бити немогућег задатка.

„Држава Србија, са председником Александром Вучићем на челу, верује у вас и чува вас, да бисте ви једног дана Србију чували, неговали и бранили“, изјавио је Вулин.

Успешно школовање и обуку полазницима је пожелео и градоначелник Новог Сада Милош Вучевић.