ВОЗАЧ АУТОБУСА КРИО ТАЈНИ ТОВАР У ШУПЉИНАМА ИЗНАД ТОЧКОВА

Цариници су на улазној страни граничног прелаза Градина, спречили кријумчарење патика, гардеробе и парфема, за које се сумња да повређују право интелектуалне својине, а које је возач аутобуса сакрио на необичном месту.

Када су путници аутобуса турских регистарских ознака који саобраћа на линији Истанбул – Нови Пазар изашли из возила због царинске контроле, сви су укључујући и возача негирали да имају нешто да пријаве.

Међутим, снимак са скенера открио је неправилности у фабричким шупљинама изнад точкова, и то изнад предњег левог точка, као и изнад задњих точкова са леве и десне  стране.

 

Како би установили о чему се ради, цариници су отворили тај део аутобуса и пронашли кесе са кријумчареном робом.

Реч је о гардероби (мајице, фармерке, каишеви и мушке панталоне), парфемима и патикама за које се сумња да су копије светски познатих робних марки.

У возачевом тајном товару налазило се око 150 пари патика „најк“, „валентино“ и „њу баланс“, више од 150 мајица „гучи“, „баленсјага“, „монклер“, готово 120 каишева „хуго бос“, „ралф лорен“, „прада“, приближно 40 пари мушких панталона „ралф лорен“, скоро 30 парфема „каролина херера“, „армани емпорио“, „коко шанел“ и 7 тестера за парфеме „ланком“, „хуго бос“ и других.