ŽETVA MEDALJA RVAČA PANČEVAČKOG DINAMA NA PRVENSTVU SRBIJE

Rvači pančevačkog Dinama osvojili osam medalja na Prvenstvu Srbije u rvanju slobodnim stilom koje je proteklog vikenda održano u Čačku, navodi 013info.

U kategorijama mlađih pionira i kadeta, takmićenju koje je održano u subotu, rvači Dinama su osvojili tri zlatne  i jednu srebrnu medalju.

Šampioni države postali su u kategoriji mlađih pionira Ognjen Todosijević (50 kg) i Stefan Todosijević (60 kg), dok se srebrom okitila Milica Sekulović (45 kg). U kategoriji kadetkinja prvo mesto osvojila je Jovana Vićentić (49 kg).

U nedelju su nastupali stariji pioniri i juniori, a rvači Dinama su nastavili tamo gde su stali prethodnog dana, tako da su u kategoriji starijih pionira Ognjen Todosijević (48 kg) i Stefan Todosijević (62 kg) postali šampioni i osvojili zlatna odličja. Milica Sekulović (50 kg) je osvojila titulu vicešampiona države i srebrnu medalju, a Tamara Mijalkov (58 kg) se ovog puta zadovoljila bronzanom medaljom.

U konkurenciji juniora Miloš Sekulović (86 kg) osvojio je drugo mesto i srebrnu medalju.

Trener Milivoje Todosijević nije krio svoje oduševljenje. 

„Iskreno nisam očekivao ovakav rezultat, mi smo klub koji se pre svega bavi grčko-rimskim stilom, dok devojke rade slobodan stil. Reosnovali smo klub pre dve i po godine i posvetili smo se radu sa decom, a ovo su rezultati našeg rada. Sedam takmičara je nastupalo u ova dva dana a osvojili smo devet medalja uz malo sportske sreće mogla je i neka više. Ono što bih istakao da smo imali takmičare u svim uzrasnim kategorijama.“, rekao je Todosijević.

Izvor: 013info