ЗЛАТНИ МИЛОШ ДОБИО НОВУ ХАРМОНИКУ ЗА НОВА ЗЛАТА

Након приче о златном Милошу Симетићу из Војке који се недавно са Међународног такмичења хармонике у Аустрији вратио са првом наградом, јавила се хумана Старопазовчанка која је овом талентованом тринаестогодишњем дечаку поклонила оно што му је најпотребније – хармоника.

На адресу тринаестогодишнег Милоша Симетића из Војке који је недавно освојио злато на поменутом такмичењу одржаном у аутријском граду Грацу стигла је нова хармоника, а бољи божићни поклон за овог ученика издвојеног одељење Основне музичке школе „Теодор Тоша Андрејевић“ није могао бити.

Милош је до скоро вежбао на малој хармоници који је добио на поклон од ујне, у претходне две године појављивао са на разним такмичењима шром земље и иностранства и достојно представљао своју општину и земљу.

Препознавши његов таленат, труд и жељу да успе хумана Старопазовчанка која није желела пред камеру даривала га је хармоником која је за њега била само сан, с обзиром да живи с мајком која поред њега одгаја још два детета.

Да Божић Бата постоји и да још увек има добрих људи који желе да подрже младост и успех прича је овог дечака који нову хармонику није испуштао уз руку уз обећање да ће вредно вежбати, бити још бољи и враћати се са такмичења са златом у рукама.

Извор: РТВ