БОГАТ ПРОГРАМ “КИКНДСКОГ ЛЕТА”

И ове године градска управа за све суграђане уприличила је бројне садржаје у оквиру манифстације “Кикиндско лето”. Сви који воле могу да уживају у летњем биоскопу, већ сутра у 20 сати и 30 минута почиње ФЕНОК у дворишту курије, а наш град домаћин је познатним светским вајарима у оквиру Интернационалног симпозијума у терактори “Тера 2019”, напоменула је Јасмина Миланков из Одсека за послове развоја града.

– Крајем јула по други пут биће одржана манифстација “Кикинда кроз објектив” где ће фотографи из других градова обилазити Кикинду и сликати њима најинтересантније детаље. Ове године у фото авантури имаћемо представнике Канаде и Индонезије. Почетак августа обележиће “Игре на води” на базенима СЦ “Језеро”, а Кикинђани ће моћи да уживају и у концерту ДВД-а. За децу су планиране две позориште представе у августу након којих их очекује плес – образложила је Јасмина Миланков.

Традиционално 10. августа на отвореним базенима биће одржан и “Диско делфин” уз звуке музике деведесетих. И ове године љубитељи позоришта имаће прилику да уживају у позоришним представама, као и у концертима Лене Ковачевић, Неше Галије, Александра Дујина.

Извор: Град Кикинда