DRUGI SAJAM MLADIH POLJOPRIVREDNIKA U NOVOM SADU

Srpsko udruženje mladih poljoprivrednika (SUMP), uz podršku Pokrajinskog sekretarijata za poljoprivredu, 19. i 20. oktobra organizuje 2. poljoprivredni sajam mladih poljoprivrednika u Novom Sadu.        
– Sajam je jedinstvena prilika da se mladi poljoprivrednici, članovi SUMP-a predstave i izlože svoje proizvode, kao i prikažu svoje aktivnosti u oblasti poljoprivrede i agrobiznisa. Očekujemo učešće mladih proizvođača iz svih krajeva Srbije koji  se bave ratarskom proizvodnjom, kao i preradom sirovina iz oblasti stočarstva, povrtarstva, voćarstva itd., kaže Aleksandar Milovanović, generalni sekretar SUMP-a.
U okviru Sajma, organizator je predvideo održavanje  niza pratećih aktivnosti, savetovanja i poslovnih susreta mladih poljoprivrednika. S velikom pažnjom očekuje se Konferencija „Mladi privrednik u poljoprivredi“, koja će se održati u Studiju M Radio Novog Sada. Osim mladih poljoprivrednika iz cele Srbije, govoriće i predstavnici Ministarstva poljoprivrede i Pokrajinskog sekretarijata za poljoprivredu.

 

Izvor: poljoprivrednik