„ЕАГРАР“ РАДИОНИЦА ЗА ПОЉОПРИВРЕДНИКЕ У ЧЕТВРТАК У ОПШТИНИ БЕОЧИН

Општина Беочин у сарадњи са Пољопривредном станицом Нови Сад организује интерактивну радионицу за пољопривреднике која ће бити одржана у четвртак, 8. фебруара у 17 часова у Великој сали Скупштине општине Беочин (Светосавска 25).

Имајући у виду да је Министарство пољопривреде, шумарства и водопривреде у 2023. години увело примену софтверског решења „еАграр“ као платформу преко које пољопривредници у складу са законом могу да остваре права на подстицаје државе али и друге повољности, Саветодавна служба Пољопривредне станице Нови Сад биће на располагању пољопривредницима са територије општине Беочин како би се на лакши начин упознали са свим могућностима и употребом ове платформе.

Пријава газдинстава, додавање нових парцела, подношење захтева за подстицаје као и захтеви за рефакцију нафтних деривата су неке од тема на које ће саветодавци ПСС-а на радионици кроз личне примере и захтеве пољопривредника помоћи свим заинтересованима да на бржи и једноставнији начин искористе све погодности еАграра.

Добродошли!

фото: Министаство пољопривреде, шумарства и водопривреде

Извор: Општина Беочин