EVO ŠTA VAS OČEKUJE NA „DANIMA PIVA“ U ZRENJANINU

Zrenjanin će od 27. avgusta, pa sve do 2. septembra biti mesto lepog provoda, dobrog piva i odličnog muzičkog programa. Manifestacija „Dani piva“ se održava 33. put u nizu, što samo govori o njenoj dugoj tradiciji i kvalitetu.

Građani Zrenjanina će na više lokacija u gradu imati priliku da uživaju u nastupima najkvalitetnijih muzičkih izvođača sa ovih prostora. Na ovogodišnjim „Danima piva“, nastupiće zvezde poput Marije Šerifović, Željka Vasića, Darka Rundeka, ali i „Riblje čorbe“, Bajage, „Lexington benda“ i mnogih drugih.

Pored odličnog muzičkog programa, organizatori su se potrudili da svim posetiocima prirede i druge sadržaje, te će tako biti organizovano i mnoštvo radionica za decu i odrasle, kao i sportski program humanitarnog karaktera, pozorišne predstave i bioskop na otvorenom. Treba izdvojiti i Festival tradicije i kulture, u okviru kog će svi zainteresovani moći da se upoznaju sa kulturom slovačkog i mađarskog naroda.

Ova manifestacija nastala je 1986. godine, a više od tri decenije kasnije dokazuje da su kvalitetno pivo i odlična muzika uvek dobra kombinacija. Zrenjanin poslednjih dana avgusta postaje mesto dobrog provoda, o čemu svedoči i broj ljudi koji svake godine dolazi, kako bi uživao u čarima ovog grada.

Za vojvodjanske.rs: Aleksandra Mišković