FITNES KLUB „TOP FORMA“ NE PREKIDA SA AKTIVNOSTIMA

Dobro organizovanim radom i kolekcijom medalja, fitnes i gimnastički klub „Top forma“ iz Šimanovaca već dve i po godine pobuđuje veliku pažnju sportske javnosti u pećinačkoj opštini.

Zbog trenutne epidemiološke situacije treninzi se održavaju na otvorenom, a po rečima trenera Maje Radosavljević, za vreme vanredne situacije treninzi su bili stopirani.

„Sada sve svoje aktivnosti organizujemo uz poštovanje svih bezbedonosnih mera. Trenutno, deca imaju uglavnom individualne treninge i radimo po grupama. Lepo vreme nam dozvoljava da organizujemo treninge u prirodi. Pred nama su brojna takmičenja. Očekuje nas državno takmičenje „Kup Srbije Open“ 29. avgusta u Čačku, a dan kasnije bi trebalo da bude održan „Trofej Čačka“. Takođe, u planu je i učešće na Prvenstvu sveta od 23. do 26. oktobra. U svakom slučaju, klub se za sve ovo vreme razvija van svih očekivanja. Deca napreduju i već su se izborila za mesto u samom vrhu ovog sporta u Srbiji. Osvajaju se medalje i na takmičenjima najvišeg ranga na državnom nivou, kao i na međunarodnim takmičenjima. Veliki rad i trud daju rezultate“ – rekla je Radosavljević.

Izvor: Opština Pećinci