КИКИНЂАНИМА ЈЕ ВЕЧЕ ВИНА И ЉУБАВИ УЛЕПШАО НЕНАД КНЕЖЕВИЋ КНЕЗ

Да ће вече вина и љубави уз Ненада Кнежевића Кнеза бити незаборавно, могло се закључити већ на почетку концерта који је локална самоуправа, од срца, поклонила суграђанима. Већ након неколико нумера камерну атмосферу у сали Народног позоришта заменила је права концерта. Публика је спонтано устајала, аплаудирала у такту легендарних хитова и углас певала с Кнезом. Видело се да и њему атмосфера паше. Тек након две бис песме, концерт је окончан:

– Веома ми је драго што ми се пружила прилика да поново будем са мојом публиком у Кикинди. Повод је заиста био изузетан. Верујем да смо на најлепши могући начин обележили Светог Трифуна, али и Светог Валентина. Славили смо вино и љубав- рекао је популарни поп певач који је на овој сцени последњи пут наступио пре осам година:

– Било је то на Интернационалном фестивалу музике за децу „Та се песма љубав зове“. Наравно, пре тога је било још наступа у Кикинди, а овом сам се веома обрадовао. Уочи наступа заиста сам био узбуђен- рекао је Кнез и признао да не може да направи разлику између љубави и вина:

– Љубав нас покреће, љубав је непресушна тема, док без вина, барем у мом случају, нема праве атмосфере- нагласио је Кнез.

Извор: Град Кикинда