KOŠARKA: JUNIORI TAMIŠA SU PRVACI VOJVODINE

Juniori Tamiša pod vođstvom trenera Aleksandra Jovanovića postali su prvaci Vojvodine za sezonu 2020/2021. U konkurenciji od devet ekipa, izabranici Jovanovića su imali skor 11-3 i ubedljivo prvi završili na prvom mestu, navodi 013info.

Nakon poraza u prvom kolu, Tamiš je vezao 11 pobeda i rezultatski se odvojio od svojih protivnika.

Za najboljeg igrača lige proglašen je plejmejker Tamiša Ivan Solomun, a najbolji trener je, naravno, Aleksandar Jovanović.

Takođe, juniori Tamiša su ove sezone nastupali i u seniorskoj konkurenciji za KK BNS pod vodstvom trenera Aleksandra Cvetkovića i Aleksandra Jovanovića i plasirali se u plej – of Druge muške regionalne lige u kome su bili pravo iznenađenje, i završili su takmičenje na četvrtom mestu.

Odlukom kluba pre početka sezone, akcenat je stavljen na razvoj mladih igrača, koji bi vremenom mogli da budu na raspolaganju treneru seniora Bojanu Jovičiću.

Za ekipu Tamiša nastupali su: Bastaja Nikola (kapiten), Jovičić Nikola, Gavranić Filip, Solomun Ivan, Veljković Nikola, Radmanović Đurica, Timić Balša, Timić Vukota, Nikolić Strahinja, Đorđević Mateja, Ranković Miloš, Kendereški Dimitrije, Ostojin Nebojša, Čobanin Filip, Karlić Robert i Lević Marko.

Izvor: 013info