ПОЧИЊЕ ЈЕДАНАЕСТА „NS BIKE” СЕЗОНА

ЈКП „Паркинг сервис” обавештава грађане да у понедељак 19. априла 2021. године почиње једанеста „Ns bike” сезона.

Заинтересовани за овај вид превоза по граду моћи ће да користе бицикле на 15 бициклистичких станица: Штранд, СПЕНС, Железничка станица, Српско народно позориште, Кампус Универзитета, Детелинара И (Руменачка улица, код „АБЦ центра”), Ново насеље (Булевар Јована Дучића), Лиман 3 (Дом здравља), Лиман 3 (НИС), Петроварадин (Прерадовићева улица, код поште), Београдски кеј, Детелинара ИИ (угао улица Корнелија Станковића и Миленка Грчића), Футошка улица (прекопута касарне „Др Арчибалд Рајс”), Булевар патријарха Павла и Булевар краља Петра Првог, на углу са Кисачком улицом.

Све станице су аутоматизоване, што значи да је изнајмљивање бицикала омогућено 24 сата.

Са почетком сезоне нови корисници могу се регистровати на благајни Предузећа у Улици Филипа Вишњића 47 (од понедељка до суботе) од 9 до 19 часова.

Регистрација подразумева израду чиповане корисничке картице по цени од 600 динара, што омогућава изнајмљивање бицикала по цени од 30 динара за сат времена, односно 170 динара за цео дан, исто као и прошле сезоне.

И ове сезоне корисници могу да се определе и за сезонску претплату (по цени од 1.100 динара), односно да свакодневно изнајме бицикл у трајању од два сата. Сезонска претплата представља најповољнију тарифу за регистроване кориснике који бицикл користе као превоз до посла, факултета или за обављање других свакодневних активности.

Такође, на интернет презентацији „Ns bike” система и са Гугл продавнице (Play store) може се преузети андроид апликација која садржи информације о локацијама станица за изнајмљивање, преглед броја тренутно расположивих бицикала, као и број слободних места за раздуживање бицикала за сваку од станица, у реалном времену.

Више информација о раду „Ns bike” система на адреси: www.nsbike.rs