KULTURNI CENTAR ZRENJANINA NA PRIVREDNOJ MANIFESTACIJI ZRBIZNET

Kulturni centrar Zrenjanina predstaviće  se na ovogodišnjoj privrednoj manifestaciji ZrBizNet koja će se održati u Hali „Medison“ od 20. do 22. septembra. Predviđeno je da se predstavi časopis „Stripolis“ – časopis autorskog i internacionalnog stripa čiji je izdavač Kulturni centar Zrenjanina i jedan je od prepoznatljivih gradskih kulturnih brendova. Predstavljamo i programe Kulturnog centra  koji u velikoj meri i procentu stvaraju gradsku kulturnu dinamiku i scenu kroz ponudu svojih  sadržaja. Kulturni centar na godišnjem nivou broji posetu od 100.000 ljudi a organizuje 300 programa. Ove godine se nalazimo i u godini jubileja, obeležavamo – 40 godina rada.
U četvrtak, 20. septembra na štandu su Vladimir Đurić, pomoćnik direktora – rukovodilac programske službe Kulturnog centra i Branko Đukić, urednik časopisa i autor projekta zajedno sa strip crtačima koji će na licu mesta stvarati i oživljavati svet stripa i njihovih  junaka. Sa direktorom Goranom Marinković, šefom marketinga – Sredom Pajićem, Vladimirom Đurićem, pomoćnikom direktora-rukovodiocem programske službe i urednicima programa možete porazgovarati na temu programa i o novim mogućnostima saradnje sa Kulturnim centrom Zrenjanina.  U sklopu dečjeg programa manifestacije, u subotu, 22. 9. nastupa višenagrađivani Gradski dečji hor Kulturnog centra Zrenjanina  – nastup je u  Karađorđevom parku između 10 i 11h.

U četvrtak, 20. septembra – predstavljanje Kulturnog centra Zrenjanina, počinje odmah nakon svečanog otvaranja manifestacije u 11 časova.

Svakog dana, u toku trajanja manifestacije, na našem štandu smo od 10 do 18 časova. Lako će te nas pronaći,  štand nam se nalazi na samom ulazu u Halu „Medison“.

Dobro došli!