МИЛУТИН МРКОЊИЋ ДА СЕ ВРАТИ У ОСНОВНУ ШКОЛУ! Саопштење Покрета обнове Краљевине Србије

Покрет обнове Краљевине Србије позива почасног председника СПС Милутина Мркоњића да се врати у основну школу и проучи историју српског народа, бар онај део који комунистичка идеологија којој се клања није искривила и сакрила.

Када то учини, можда ће овај „почасни“ социјалиста да поново размотри свој предлог да Слободан Милошевић добије споменик у Београду.

Министар Бранко Ружић, који је подржао предлог Милутина Мркоњића, јавно пита грађане „да ли је Слободан Милошевић заслужио споменик за својих 10 година на власти?“. Ако је Милошевић заслужио споменик за деценију у којој је Србију увукао у ратове и завио је у црно, шта је онда заслужио Краљ Петар I Карађорђевић који је Србију ослободио тираније, дупло јој проширио територију и направио државу коју су Милошевић и неки много пре њега систематски уништавали? ПОКС апсолутно подржава позив Бранка Ружића грађанима да гласовима за СПС покажу да ли су сагласни с тим предлогом. Сигурни смо да ће им, у том случају, народ коначно показати шта мисли о њиховој политици и идејама – изјавио је председник ПОКС и народни посланик Жика Гојковић.

С вером у Бога, за Краља и отаџбину!

Извор: ПОКС