МИРОВИЋ РАЗГОВАРАО СА НАЧЕЛНИКОМ ОПШТИНЕ СРЕБРЕНИЦА

Председник Покрајинске владе Игор Мировић састао се данас у Новом Саду са начелником општине Сребреница Младеном Грујичићем.

У разговору је оцењено да је Сребреница отворена према Републици Србији, која је до сада помогла реализацију значајних пројеката који су допринели развоју те општине.

Председник Мировић је нагласио да Покрајинска влада активно подржава пројекте који помажу опстанак и развој нашег народа у земљама у региону, те да је спремна да подржи и пројекте који ће допринети развоју општине Сребреница.

Мировић и Грујичић су се сагласили да је сарадња између АП Војводине и општине Сребреница могућа у бројним областима, с акцентом на привредни сектор, кроз повезивање привредника и компанија, посебно у прехрамбеној и металској индустрији.

Састанку су присуствовали потпредседник Покрајинске владе Иван Ђоковић, покрајински секретар за регионални развој, међурегионалну сарадњу и локалну самоуправу Огњен Бјелић, покрајински секретар за пољопривреду, водопривреду и шумарство Вук Радојевић, шеф представништва Републике Српске у Србији Млађен Цицовић.

Извор: Влада АП Војводине