МЛЕКО И ХЛЕБ ИЗ БУДУЋНОСТИ СТИГЛИ У ПЕТРОГРАД

Новогодишње раположење је свуда око нас, па ево мало занимљивости из Русије. Како пишу Невске новости, у продавнице Санкт Петербурга крајем децембра месеца испоручено је млеко са датумом производње 15. и 17 јануар 2019. Млека од 15. јануара има више од 100 палета, а млека произведеног 15. јануара има преко 150 палета. Слике је на друштвеној мрежи поделио радник логистике.

Произвођач млека које је путовало из будућности, део је пословне групације Галактика из града Гатчина који се налази у западном делу Лењинградске области.

Надамо се да је по среди само збрка у обележавању места датума производње и датума трајања, јер је посланик Законодавног већа Алексеј Цивиљев већ затражио да се овај случај истражи. Уколико буде пропуста, Галактика, иако један он већих произвођача млека, суочава се и са могућношћу затварања.

Након млека, у петроградским продавницама нађен је и хлеб из будућности. Конкретно, 30. децембра корисница је купила хлеб произведен 31. децембра, али се око овога није много потресла, само је рекла да је приметила да из неког разлога, упаковане хлебове скоро увек датирају дан-два унапред.

 

С руског, В. Раонић;