НОВОГОДИШЊИ КОНЦЕРТ И ПАКЕТИЋИ ЗА КРАЈ ГОДИНЕ У ВИШЕНАМЕНСКОЈ САЛИ

Као и неколико претходних година, када се ближе новогодишњи и божићни празници, УГ ,,Мој Апатин” организује манифестације за најмлађе суграђане и грађане општине. И овог децембра удружење се ангажовало на реализацији културног догађаја у које је укључен већи број учесника.

У новогодишњем концерту који ће се одржати у среду, 21. 12. 2022. године, учествоваће хор и наставници ОМШ ,,Стеван Христић” Апатин, распевани таленти музичке радионице ,,Кидс фест” Апатин и гости из Сомбора. 

Програм ће бити прожет дечјим и популарним песмама које ће изводити ученици са наставницима музичке школе, солисти музичке радионице, а на крају програма премијерно ће се представити музички састав ,,Stonehenge” (Стоунхенџ) са популарним рок нумерама чији су чланови младе наде сомборске музичке сцене.

Како су учесници програма и ученици ОШ ,,Жарко Зрењанин”, школа је са задовољством прихватила да буде домаћин овог концерта који ће се одржати у Вишенаменској сали школе. Програм новогодишњег концерта биће уприличен у два дела: први, који почиње у 11:30 часова за ученике другог и четвртог разреда и други, који почиње у 12:30 часова за ученике првог и трећег разреда.

Празнично расположење ће мађим основцима употпунити новогодишњи пакетићи које ће добити након концерта.

Извор: Општина Апатин