ОБЕЛЕЖАВАЊЕ ГОДИШЊИЦЕ РАДА ВЛАДЕ РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ

Поводом обележавања годину дана рада Владе Републике Србије, председник Покрајинске владе Игор Мировић изјавио је данас у Суботици да су у протеклој години републичка и Покрајинска влада постигли значајне и конкретне резултате у АП Војводини.

„Заједнички смо учествовали у реализацији кључних пројеката у АП Војводини и то јединство је кључ политике коју смо водили како бисмо ствари у Војводини померили са мртве тачке“, рекао је председник Мировић, и додао да се заједнички ради и на изградњи подсистема Тиса-Палић и реконструкцији Народног позоришта у Суботици.

Он је додао да ће у наредних неколико дана у Софији бити потписан уговор за изградњу брзе пруге од Суботице до Новог Сада, што ће како је рекао драстично променити слику Војводине.

Мировић је најавио изградњу спа и велнес центра на Палићу, заједнички пројекат Покрајинске владе, Града Суботице и надлежних министарстaва, који ће, како је истакао, привући туристе у покрајину и омогућити нове послове за грађане Суботице.

„Између Владе Републике Србије и Покрајинске владе постоји заједништво и координација и то је једини начин да урадимо конкретне ствари за добробит свих грађана“, рекао је председник Мировић.