ОДБРАЊЕН ТРОФЕЈ: РУКОМЕТАШИЦЕ ЖЕЛЕЗНИЧАРА ОСВОЈИЛЕ КУП ВОЈВОДИНЕ

Рукометашице Железничара из Инђије успеле су да одбране прошле године освојену титулу oсвајача Купа Војводине и тиме потврдиле да су увек гладне успеха и доказивања. У утакмици која увек представља војвођански дерби, Инђинчанке су приказале веома зрелу, динамичну и сигурну игру, док је њихов ривал ЖРК Врбас, рекло би се, приказао игру испод свог максимума.

Већ на самом почетку утакмице, чврстом одбраном и сигурним нападом, који је предводила Сузана Миличић, диригент ове генерације, Железничар је почео да прави разлику и на крају полувремена било је убедљивих и неочекиваних 11:18 у корист Железничара.

Друго полувреме донело је још сигурнију игру девојака из Инђије и у једном тренутку најубедљивијих 13 разлике, када је било 19:32, а коначан резултат гласи Врбас 26 – 35 Железничар.

За најбољег играча финалне утакмице проглашена је наша Дуња Табак која је била стуб одбране и поред тога постигла 7 голова.

Најбољи голман финалне утакмице за жене била је Тамара Костић која постаје специјалиста за финала Купа Војводине, јер јој је ово друго узастопно финале у којем је понела епитет најбољег голмана.

Рукометашице су још једном показале како се срцем и великом енергијом бори за боје свог клуба и града.

Извор: Општина Инђија