ODIGRANE UZBUDLJIVE UTAKMICE OSMINE FINALA

Novogodišnji turnir u malom fudbalu ušao je u najinteresantniji eliminacioni deo, navodi subotica.info. U nedelju 30. decembra odigrano je osam uzbudljivih utakmica u kojima je publika videla i par iznenađenja. 

Prvi susret između ekipa RTV i Full Feel – Sandex najavio je uzbudljiv dan. Na utakmici nije bilo pogodaka sve do poslednje minute kada je za 13 sekundi pao gol na obe strane. Povela je ekipa RTV 13 sekundi pre kraja da bi Full Feel Sandex poravnao 2 desetinke sekunde pre konačnog završetka. Usledili su penali nakon kojih je u dalje takmičenje otišla ekipa Full Feel Sandex. Opština Senta je iznenadila Caffe Moskvu i našla se među osam najboljih ekipa na turniru. Najinteresantniji duel je bio između Agrarprometa i ekipe Kuće Zdravlja. Poveo je Agrarpromet da bi u nastavku uitakmice Kuća Zdravlja preokrenula na 2:1. Da bi došli do poravnanja ekipa Agrarprometa je igrala veoma ofanzivno bez golmana. Umesto poravnanja, Kuća Zdravlja je u poslednjem sekundu utakmice loptu poslala u praznu mrežu za konačnih 3:1.

Najveće iznenađenje priredila je ekipa Ladno pivo koja je nakon penal lutrije izbacila aktuelnog šampiona ekipu Lampone. Junak penal lutrije bio je golman Ladnog piva koji je zaustavio dva šuta protivnika. Neizvesno je bilo i u duelima Bemix i Crvenka kao i u poslednjem susretu između Slobodnog grada i Gavrilo principa koji su završeni pobedom Bemixa i Slobodnog grada. U ostalim susretima favoriti su ostvarili pobede i obezbedili plasman u četvrtfinale koje je na programu 2. januara od 17:30 kada se igra i dečiji turnir za 2008 i 2010 godište koji počinje od 11:00 časova uz besplatan ulaz.      

Rezultati osmine finala: 

RTV : Full Feel -Sandex 4:5 na penale (1:1)

Šeki enterijeri Real Impeks : Europartner 7:2 (4:0)

Caffe Moskva : Opština Senta 1:4 (0:0)

Bemix : Crvenka poluvreme (1:1) 4:2

Agrarpromet : Kuća Zdravlja 1:3 (1:1)

Lampone : Ladno Pivo 2:3 na penale (1:1,0:0)

Prologis : Online Akcijska Roba 5:1 (2:0)

Slobodan Grad : Gavrilo Princip 3:2

raspored četvrtfinala koji se igra 02.01.2019. godine. 

17:30 Opština Senta : Ladno pivo

18:30 Bemix : Kuća zdravlja

19:30 Šeki enterijeri Real Impeks : Full Feel – Sandex

20:30 Prologis : Slobodan grad

Izvor: subotica.info