ОДРЖАНА ГОДИШЊА СКУПШТИНА СРПСКИХ РАДИКАЛА У НОВОМ САДУ

У присуству 170 делегата из читавог града, у свечарској атмосфери Велике сале Скупштине Града Новог Сада, Градски одбор Српске радикалне странке Нови Сад одржао је редовно заседање годишње Скупштине за 2018. годину, која је почела интонирањем страначке химне „Спремте се, спремте четници“.

Градски одбор Српске радикалне странке Нови Сад, и овога пута, показао је јединство, снагу, позитивну енергију и одлучност у намери да спроведе програмске циљеве и начела Српске радикалне странке. Председник Градског одбора Ђурађ Јакшић, поднео је Скупштини извештај о раду у прошлој години и изнео основне програмске циљеве и задатке у 2019. години.

Намера Градског одбора је да се Српска радикална странка додатно оснажи у Новом Саду, а посебна пажња, енергија и потенцијали странке, руководства и наших активиста биће усмерени на кампању за предстојеће парламентарне, покрајинске и локалне изборе.

„Непосредно након Скупштине, већ у понедељак, 25. фебруара, Градски одбор креће у изборну кампању. Током читаве године организоваћемо разноврсне акције, јавне трибине, покретати иницијативе и прикупљати петиције у циљу пробијања медијске блокаде и промоције Српске радикалне странке. Време и догађаји су показали да је Српска радикална странка једина права опозиција и алтернатива напредњачком режиму на републичком, покрајинском и локалном нивоу. Наша одборничка група остаје најозбиљнија и најжешћа опозиција градској власти. Наш приоритетни циљ је да оснажимо Српску радикалну странку на територији града Новог Сада.  Нови Сад је био и остаће најјаче радикалско утврђење у Србији.” – истакао је Ђурађ Јакшић, председник Градског одбора Српске радикалне странке Нови Сад.

На Скупштини је једногласно изабрано десет нових чланова Градског одбора, на мандатни период од годину дана, који су том приликом положили свечану заклетву.