POBEDA TOVARNIČANA NA DOMAĆEM TERENU

Juče su se u Donjem Tovarniku sastali domaći fudbaleri Slobode i gosti iz Popinaca u prijateljskoj utakmici, tokom koje su oba tima pokazala izuzetnu borbenost.

S obzirom da je u pitanju početna faza priprema i da Sloboda trenutno okuplja veliki broj novih fudbalera, treneri Dragan Cvetić (Sloboda) i Čeda Gužvić (Napredak) mogu biti zadovoljni prikazanom igrom svojih fudbalera.

Tokom većeg dela utakmice, Sloboda je dominirala i imala je više od igre. Tek u poslednjih dvadesetak minuta uspela je da materijalizuje svoju dominaciju. U 65. minutu, Aćimović utrčava u prazan prostor i u situaciju jedan na jedan sa protivničkim golmanom izlazi kao pobednik. Desetak minuta kasnije isti igrač povećava prednost Slobode na 2:0. Konačno, u 86. minutu, posle proigravanja Dragojevića, Jakšić postiže gol za konačan rezultat – Sloboda – Napredak 3:0 (0:0).

SLOBODA: Oparnica, Bosiljkov, Đuran, Ninić, Spasojević, Jovičić, M. Simić, Bojić, Alijagić, Ristić, Pazarski. Igrali su još: Šivoljicki, A. Simić, Jakšić, Đorđević, Javorac, Aćimović, Dragojević, Vukotić, Joldžić, Vučetić i Ćulum.

NAPREDAK: Nikolić, Kočijašević, I. Jovanović, Mitrović, Ragastovac, Đurić, Mitrović, Vasilić, N, Jovanović, Poljak. Igrali su još: Stojanović, Puvalić, Šarec, Kovačević, Čubrilo, M. Jovanović, Ninković, Majstorović, Todorović i Savković.

Izvor: Opština Pećinci