ПОЧЕЛА ДЕЗИНФЕКЦИЈА УГОСТИТЕЉСКИХ ОБЈЕКАТА НА ТЕРИТОРИЈИ ГРАДА

Град Сомбор од данас је увео још једну меру превенције ширења вируса Covid- 19, почела је дезинфекција угоститељских објеката.

„Након увођења ванредног стања у Републици Србији, Град Сомбор предузео је низ превентивних мера у циљу спречавања заразе корона вирусом. На територији града предузете су мере појачане дезинфекције свих јавних и радних површина у јавном сектору, а након тога је уведена мера која је омогућила бесплатну дезинфекцију свим такси возилима који су још једини остали превозници на територији града, поред сопствених возила. Поред тога, од данас сваки заинтересовани угоститељски објекат, с обзиром на меру затварања ресторана, кафића и тржних центара на територији града, такође може да добије услугу бесплатне дезинфекције, како би ови објекти били потпуно спремни за употребу оног момента када престану мере Владе“ рекла је градоначелница Сомбора Душанка Голубовић.

Овом приликом позивамо све угоститеље да се јаве на број 0668331118 како би добили услугу бесплатне дезинфекције коју од данас пружа Град Сомбор.

Извор: Град Сомбор