PRVO SPORTSKO TAKMIČENJE ČLANOVA SAVEZA INVALIDA RADA VOJVODINE

Prvo sportsko – rekreativno takmičenje članova Saveza invalida rada Vojvodine, će se održati 06.septembra 2018. godine u Vrbasu.

Mesto u kome će se održati je prostor restorana „Kod Čava“, koji se nalazi na adresi Kucurski put bb, postrojavanje ekipa i početak takmičenja  u 08.00. časova.

Takmičenje će biti organizovano u tri discipline: pikado, pločice i viseća kugla.

Opštinska organizacija invalida rada Žabalj će učestvovati na ovom takmičenju sa svojom ekipom, i takmičiće se u sve tri discipline.

Kako saznajemo:“Na ovo takmičenje se do sada prijavilo 16 opštinskih organizacija,  pored takmičenja ovo je jedna lepa prilika za druženje, i razmenu iskustava u radu naših organizacija. Ekipa opštinske organizacije se već neko vreme ozbiljno priprema, i vredno vežba za ovo takmičenje. Ako već učestvujemo namera nam je da ostvarimo i dobre rezultate“. izjavio je predsednik O.O. invalida rada Žabalj Slobodan Tatarski.

Za sve takmičare biće obezbeđen doručak, ručak, i osveženje, a što se tiče nagrada i priznanja, svim opštinskim organizacijama biće podeljene zahvalnice za učešće, diplome za osvojena prva tri mesta u svim disciplinama, i medalje za ukupan plasman.

Za vojvodjanske.rs : M. Živković