РУКОМЕТАШИЦЕ СРБИЈЕ НАРЕДНЕ СУБОТЕ ДОЧЕКУЈУ ИСЛАНЂАНКЕ У ЗРЕЊАНИНУ – ПОЗИВ ЉУБИТЕЉИМА СПОРТА ДА БОДРЕ НАШУ СЕЛЕКЦИЈУ

Након што је остварила две победе у Зрењанину – против Турске и Шведске – у актуелном циклусу квалификација за учешће на Европском шампионату, женска рукометна репрезентација Србије наступиће још једном у “Кристалној дворани” и дочекати селекцију Исланда.

 Биће то утакмица последњег кола квалификација и одиграће се наредне суботе, 23. априла, с почетком у 18 часова. 

Окупљање репрезентације је планирано већ за сутра, 16. април, у Београду, одакле рукометашице крећу пут Зрењанина, базе наше селекције у предстојећој ЕХФ недељи. У међувремену, наше рукометашице очекује и меч у Турској, 20. априла. У случају победе, утакмица против Исланда у Зрењанину биће, по свему судећи, одлучујућа за пласман на друго место у групи и одлазак на Европско првенство, новембра ове године. 

 Град Зрењанин позива све љубитеље рукомета и спорта да и овога пута, као што су то учинили и у мечу против Шведске, у великом броју испуне дворану и помогну нашим репрезентативкама да дођу до вредне победе. Улазницa за утакмицу биће хуманитарни прилог у износу од 100 динара, а сав приход биће усмерен у акцију “Спортом за боље сутра”. Улазнице ће бити доступне на билетарници “Кристалне дворане”, на дан утакмице.

Извор: Град Зрењанин