ŠAMPIONI IZ MARADIKA I NOVE PAZOVE

Juče je u Sportskoj hali u Donjem Tovarniku, pod pokroviteljstvom pećinačkog Sportskog saveza „Razvoj sportova“, održano Okružno prvenstvo u malom fudbalu, na kojem su učestvovali dečaci i devojčice iz Sremskog okruga, a domaćin je bila Osnovna škola „Dušan Jerković Uča“ iz Šimanovaca.

Prvenstvo je otvorio i pozdravio mlade fudbalere Tomislav Ćirković direktor Javne ustanove „Sportski centar“.

„Drago nam je da su se ponovo u našoj sredini okupile najbolje osnovne škole u futsalu. Želimo vam mnogo uspeha i neka najbolji pobedi, a na kraju, nadamo se da ćete se svi vratiti kući s najlepšim utiscima“ – rekao je Ćirković.

Na parketu u tovarničkoj hali umeće u malom fudbalu juče je prikazalo sedam ekipa u muškoj i šest ekipa u ženskoj konkurenciji, a najuspešnijima nagrade je uručio Žarko Mrkajić profesor fizičkog vaspitanja. Prvo mesto u muškoj konkurenciji osvojila je ekipa OŠ „Branko Radičević“ iz Maradika, a u ženskoj OŠ „Rastko Nemanjić“ iz Nove Pazove. Najbolji strelac turnira bio je Milivoje Marković sa 4 gola (OŠ „Zmaj Jovan Jovanović“), dok su iz šampionske ekipe najbolji golman, Stefan Stanković i igrač, Danilo Čepregi. Najbolja igračica bila je Jelena Milosavljević (OŠ „Braća Grulović“), dok su iz pobedničke ekipe najbolji strelac sa 3 gola, Jelena Tešak i najbolji golman, Emilija Todorović.

Izvor : Opština Pećinci