СПУШТЕНА ЗАВЕСА НА „КИКИНДСКО ЛЕТО“

Концертом младих кикиндских бендова „Девилс“ и „Шок“ окончана је манифестација „Кикиндско лето“. Публика је с посебним симпатијама испратила наступе младих рокера. Дуња Гашић, певачица групе „Шок“, признала је да им пуно значи што су им организатори указали поверење да одрже целовечерњи концерт у дворишту Курије:

– Верујемо да смо публику шокирали у позитивном смислу. Нама и нашим млађим колегама, члановима бенда „Девилс“, заиста импонује што нам пружила прилика да одржимо целовечерње концерте и спустимо завесу на „Кикиндско лето“- рекла је она. Бубњар популарног гимназијског бенда, Стефан Грубор, такође није крио задовољство након концерта:

-“Кикиндско лето” било је спектакуларно, а верујем да смо га окончали на најбољи могући начин – навео је он. Иако су по годинама “Девилси” убедљиво најмлађи кикиндски рок бенд, наступали су на многим свиркама:

– Ово радимо из љубави према музици. Приватно се дружимо, а повезује нас и то што смо ученици овдашње Музичке школе – поручили су чланови групе “Девилс”.

Извор : Град Кикинда