ŠTA ME SNAĐE

U sredu, 7. marta na Velikoj sceni sremskomitrovačkog Pozorišta „Dobrica Milutinović“ biće odigrana predstava „Šta me snađe“ Anđelke Prpić. Zbog ogromnog interesovanja publike, predstava će biti izvedena u dva termina 7. marta, sa početkom od 18, odnosno 20 časova.

Popularna glumica Anđelka Prpić, koja u ovoj savremenoj komediji tumači čak 12 različitih likova, glavni je protagonista ove fantastične predstave, nastale iz pera Nebojše Romčevića, jednog od najboljih scenarista današnje Srbije, dok režiju potpisuje proslavljeni glumac i režiser Branko Đurić Đura.

Šarmantna Anđelka, omiljena širom EX YU prostora, u ovoj predstavi igra Jovanku Joku Jakovljević, bankarku staru 32 godine. Joka je mlada žena koja gradi karijeru onim što ima (pameti i znanja ponajmanje) u surovom korporativnom svetu. Sasvim slučajno se našla pred dilemom: čast i bračna vernost ili uspon u karijeri? Takvu dilemu ne može da razreši sama: čitava vojska likova (u kojima se našla) joj u tome pomaže stvarajući još veću konfuziju u njenoj glavi, a direktorov sin samo što nije ušao u njenu sobu…

Ovaj je svet skrojen tako naopako, da izgleda da je svaka žena bar jednom naletela na svog Harvija Vajnstajna. Zadovoljstvo je njegovo, kajanje njeno…

Cena ulaznice za predstavu „Šta me snađe“ Anđelke Prpić iznosi 1000 dinara. Sve informacije i rezervacije ulaznica mogu se dobiti na broj telefona: 022/615-115.

Izvor: Mitrovica.info