SUPER ENPI KUP U NEDELJU U SUBOTIČKOJ HALI SPORTOVA

Tradicionalni Super Enpi Kup u karateu, devetnaesti po redu, održava se u nedelju, 25. marta, na starom mestu, u subotičkoj Hali sportova. Klubovi iz trinaest država sveta nastaviće kontinuitet odlično posećenih i organizovanih turnira za sve uzraste, navodi portal „Subotica.com“.

Karate klub „Spartak Enpi“ ima preko 200 dece koja uče i koja aktivno treniraju karate, jedan od razloga za ovako veliko interesovanje dece za ovim sportom je svakako i Super Enpi Kup, koji je animirao decu, ali i njihove roditelje, da izberu baš ovu borilačku veštinu.

Super Enpi Kup sledeće godine obeležiće dve decenije postojanja, a iz godine u godinu rastao je i prerastao u jedan od najprestižnijih karate turnira ne samo u Srbiji, nego i u regionu, nalazi se u kalendaru takmičenja naših susednih država kao što su Mađarska, Bugarska, Rumunija, Hrvatska, ali i Poljskoj, Nemačkoj, Rusiji. Ove godine učestvovaće trinaest država sa preko 1.000 takmičara.

Ljubitelji karatea moći će tokom celodnevnog takmičarskog dana da pogledaju brojne borbe ali i kata demonstracije, od najmlađih kategorija do uzrasta seniora. Ulaz je, kao i svake godine do sada, besplatan.

Izvor: Subotica.com