ТРИ НАГРАДЕ ЗА „СУНЧЕВ ЦВЕТ“ У БЕОГРАДУ НА ВОДИ

Удружење жена „Сунчев цвет“ из Доњег Товарника наступило је протеклог викенда на манифестацији „Жене Срема, Баната и Бачке у срцу Београда“, која је одржана у Београду на води, а како нам је рекла председница удружења Лепосава Степановић, наступ је био више него запажен и донео је доњотоварничком удружењу вредне награде у три категорије.

„Наше удружење је освојило прво место у такмичењу за најлепши штанд, а у овој категорији прва награда је била телевизор. За прво место за најбољу сукану питу награђени смо таблет рачунаром, а мобилни телефон смо добили као награду за друго место за најбољи ликер од ораха, како ми овде кажемо ораховачу. Драго ми је што смо имали прилику да наступимо на овој манифестацији и да у Београду на најбољи начин представимо традицију и културу наше општине“ – рекла је Лепосава Степановић, која се захвалила Општини Пећинци и пећиначкој Туристичкој организацији на подршци удружењу у организацији пута.

На манифестацији се представило четрдесетак удружења жена из целе Војводине, а поред удружења жена представила су се и војвођанска кутурно-уметничка друштва, која су игром и песмом улепшала манифестацију.

Извор: Општина Пећинци