ВРШАЦ: ДОНИРАНЕ ЗАШТИТНЕ МАСКЕ ПРЕДШКОЛСКОЈ УСТАНОВИ ЧАРОЛИЈА

Компанија „Еко унија СН“ из Београда донирала је пакете хуманитарне помоћи Предшколској установи „Чаролија“ из Вршца и тиме олакшала посао свим запосленима у вршачким вртићима који почињу са радом у понедељак, 11. маја. У пакетима је 1.200 заштитних маски. Донацију је уручио Александар Миловић, власник и директор предузећа „Еко унија СН“ а у име Града Вршца исту је примила градоначелница града Вршца Драгана Митровић и директор предшколских установа „Чаролија“ Емилија Дангубић. „Ја бих, пре свега, волела да се захвалим на донацији „Еко унији“ из Београда која је донирала вршачкој предшколској установи „Чаролија“ заштитну опрему. Морам да кажем да је интересовање родитеља за боравак деце у предшколским установама веома велико, преко 130. деце се пријавило да од понедељка, почиње да борави у предшколским установама.

Сви радници и васпитачи, али и сво друго помоћно особље у предшколској установи „Чаролија“ тестирани на Корона вирус, тако да родитељи могу да буду мирни и да од понедељка слободно оставе своју децу у вршачке вртиће.“, рекла је Градоначелница Града Вршца Драгана Митровић. „Ја могу одговорно да вам кажем да су заиста свих 36 параметара испуњени, чак и више од тога, јер смо јако обазриви и не желимо да направимо никакву грешку јер су у питању деца. На улазу ће бити медицинска сестра која ради на превентиви, која ће мерити температуру и детета и родитеља, пролазиће се кроз дезобаријеру и у једном моменту ће моћи да уђе само три родитеља са троје деце.

Они ће се брзо спремити и онда ће ући следећи троје, тако да молимо родитеље да буду стрпљиви, јер све ово што радимо, радимо за добро деце,“ рекла је директорка предшколске установе „Чаролија“ Емилија Дангубић. „Ја бих, пре свега, волела да се захвалим на донацији „Еко унији“ из Београда која је донирала вршачкој предшколској установи „Чаролија“ заштитну опрему. Морам да кажем да је интересовање родитеља за боравак деце у предшколским установама веома велико, преко 130. деце се пријавило да од понедељка, почиње да борави у предшколским установама.

Сви радници и васпитачи, али и сво друго помоћно особље у предшколској установи „Чаролија“ тестирани на Корона вирус, тако да родитељи могу да буду мирни и да од понедељка слободно оставе своју децу у вршачке вртиће.“, рекла је Градоначелница Града Вршца Драгана Митровић. „Еко унија СН“ је за време ванредног стања донирала пакете помоћи болницама у Пожаревцу, Новом Саду, Косовској Митровици, Земуну, Панчеву, „Др Драгиша Мишовић“ и Бежанијска коса у Београду и Дому здравља на Врачару, као и другим здравственим установама. До сада је уручено око 12.000 заштитних маски и 1.600 комплета постељина, а сада наставља са донацијама вртићима.

 https://www.facebook.com/GradVrsac/photos/?tab=album&album_id=3009721752408550

Извор: Град Вршац