ЗАВРШЕН СВЕТОСАВСКИ ТУРНИР У МАЛОМ ФУДБАЛУ – ДОДЕЉЕНА ПРИЗНАЊА НАЈБОЉИМА

Традиционални Светосавски турнир у малом фудбалу, завршен је синоћ у Бачу.  У јакој конкуренцији прво место је заузела екипа „Норланд спорт“ Бачка Паланка, друго место „2Н“ Бач и треће место „Кривањ“ Селенча.
За најбољег играча турнира је проглашен Веселко Трифуновић, за најбољег стрелца Никола Зиндовић, а за најбољег голмана Јово Грче. Екипа „АМК“ Бачка Бачка Паланка проглашена је за фер плеј  екипу турнира.
На завршници турнира проглашени су и најбољи спортски појединци и колетив у 2023. години на подручју општине Бач.
У категорији пионира за најбоље су проглашени Вања Мандић ОК „Партизан“ Бач, Давид Чапанда СТК „Селенча“ и Зина Ђурчијански КК „Славија“ Бач.
У категори кадета за најбоље су проглашени Ања Сендијар ОК „Партизан“, Милица Ковачевић СТК „Селенча“ и Мирослав Јосић ОК „Партизан“.
У категорији сениора најбољи у 2023. години били су Радмила Загорац КДТ „Херкулес“ и Душан Михајловић ОК „Партизан“ Бач.
За најбољег тренера у општини Бач у 2023. години проглашена је Хелга Борчић КК „Славија“ Бач. За најбољи спортски колектив признање је добио ФК „Кривањ“ Селенча, а признања су добили и тим КК „Славија“ ( Невена Зеленовић, Наумов Милица, Ђурчијански Зина, Јовановић Теодора, Крижан Карла, Којадиновић Јања, Мошмондор Ивана) као и пионирска екипа ФК „Тврђава“ ( Вук Радун, Катарина Рајковић, Лазар Струхар, Марко Купусинац, Стефан Давидов, Милорад Калић, Лука Хајек, Мирослав Нецић, Стефан Тучев, Милан Торубаров, Андреј Носал, Вукашин Врањеш  и тренери Цвија Ђенадија и Виктор Генић).
За најуспешнијег спортског радника у 2023. години признање је добио Милан Крстић УСР „Подунавље“ Бач. Признање за дугогодишњи рад на афирмацији спорта у општини Бач добио је Бранко Чалић, а призање за несебичну помоћ у развоју спорта у општини Бач добила је Трговинско услужна радња „РАД 2016“.
Признања је најуспешнијима у свим категоријама доделио председник општине Бач Др Стева Панић.

Извор: Општина Бач