ЗБОГ РАДОВА НА ИЗГРАДЊИ БЕНЗИНСКЕ СТАНИЦЕ НИС “ЗРЕЊАНИН ЦЕНТАР”, ЗАТВОРЕНА ЈЕДНА ТРАКА НА ДЕЛУ МАГИСТРАЛЕ – ОПРЕЗ ЗА СВЕ УЧЕСНИКЕ У САОБРАЋАЈУ

Због радова на изградњи бензинске станице НИС “Зрењанин центар”, за саобраћај је затворена једна трака на делу Булевара Милутина Миланковића – магистрале, у смеру од старе специјалистичке поликлинике ка центру града, између аутобуског стајалишта и раскрснице код Карађорђевог трга. Осим за саобраћај моторних возила, затворени су и део тротоара и бициклистичка стаза, тако да се пешацима и бициклистима препоручује прелазак на супротну страну улице. То је регулисано и саобраћајном сигнализацијом.

Сви учесници у саобраћају позивају се на опрез, посебно из разлога што је и семафорска сигнализација на раскрсници магистрале и Улице др Емила Гаврила тренутно у режиму “трепћуће жуто”, због замене једног оштећеног уређаја. 

 Саобраћајна трака затворена је због изградње прилазног пута бензинској станици, на коју ће се улазити са магистрале и то само из смера старе специјалистичке поликлинике. У току су и радови на објектима саме станице, на денивелисаном терену који је у међувремену приведен намени, изградњом потпорних зидова и насипањем.

Извођач радова је конзорцијум “Бокирус Москва инжењеринг д.о.о. – Јединство а.д.” Београд, а рок за завршетак радова је крај децембра ове године, у складу са временским условима на градилишту.  

Извор: Град Зрењанин