ČETVRTI CIKLUS PROGRAMA “PODRŠKA, NE PERFEKCIJA” REALIZOVAN U KARAVUKOVU I DERONJAMA

ČETVRTI CIKLUS PROGRAMA “PODRŠKA, NE PERFEKCIJA” REALIZOVAN U KARAVUKOVU I DERONJAMA

U ponedeljak je uspešno završen četvrti ciklus besplatnog programa „Podrška, ne perfekcija“ koji je Predškolska ustanova „Poletarac“ realizovala u saradnji sa Fondacijom Novak Đoković, navodi nasemesto.

Ovaj program osmišljen je za pružanje podrške porodici, a namenjen je roditeljima i starateljima dece uzrasta do šest godina.

Četvrti ciklus programa realizovan je u Karavukovu i Deronjama, gde su bile uključene dve grupe roditelja dece do šest godina.

Tokom 10 nedelja realizacije programa roditelji su dobili priliku da se kroz dvosatne radionice osnaže dodatnim znanjem, veštinama i podrškom na koju mogu da se oslone u obavljanju najtežeg i najvažnijeg posla – unapređivanje razvoja potencijala sopstvene dece u njihovim najosetljivijim godinama.

Program u Deronjama vodile su facilitatorke Aleksandra Milić i Biljana Cvetković a u Karavukovu Marijana Đukić i Bojana Kupusinac.

Tokom realizacije programa bilo je obezbeđeno i besplatno čuvanje dece uz angažovanje vaspitačica Ljiljane Belić i Sofije Tasić.

Izvor: nasemesto

Author Image
Anna Horvátová
%d bloggers like this: